Το digi1.gr λειτουργεί σαν μια τεράστια βάση δεδομένων που καλύπτει όλο τον κόσμο των προϊόντων τεχνολογίας. Από το κομμάτι της πληροφορικής και των υπολογιστών κάθε μορφής, μέχρι τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά τις τηλεοράσεις, τις βιντεοκάμερες και τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Τι προσφέρει το digi1.gr

  • Πλήρη κατάλογο προϊόντων της ελληνικής αγοράς σε κάθε κατηγορία
  • Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφικό υλικό για κάθε συσκευή
  • Σύνδεσμους προς τις παρουσιάσεις και τα αναλυτικά reviews από τους σημαντικότερους διεθνείς και ελληνικούς δικτυακούς τόπους για κάθε προϊόν
  • Αναλυτική βαθμολόγηση των επιμέρους χαρακτηριστικών κάθε συσκευής όπως τη δίνει ο κάθε δικτυακός τόπος και εκτίμηση του μέσου όρου.
  • Δυνατότητα στους χρήστες να γράψουν τη γνώμη τους και να βαθμολογήσουν τα προϊόντα, προσφέροντας μια υπεύθυνη γνώμη.
  • Δυνατότητα άμεσων συγκρίσεων μεταξύ προϊόντων για την καλύτερη δυνατή επιλογή, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες του χρήστη.
  • Τιμές για όλα τα προϊόντα με τη συνεργασία του BestPrice.gr στο οποίο μπορείτε να οδηγηθείτε για την τελική επιλογή σας.
  • Βαθμολόγηση των προιόντων και αναλυτική καταγραφή των πλεονεκτημάτων, της σύγκρισης με τον ανταγωνισμό και τα μικρά ή και μεγάλα μυστικά τους, από έμπειρους συντάκτες με 20ετη θητεία στα τεχνολογικά δρώμενα.
digi1.gr

Πως λειτουργεί το digi1.gr

digi1.gr

Το digi1.gr λειτουργεί σαν μια τεράστια βάση δεδομένων που καλύπτει όλο τον κόσμο των προϊόντων τεχνολογίας. Από το κομμάτι της πληροφορικής και των υπολογιστών κάθε μορφής, μέχρι τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά τις τηλεοράσεις, τις βιντεοκάμερες και τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Φιλοδοξία του είναι να καλύψει κάθε συσκευή που υπάρχει διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και να δώσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν για αυτή, από όποια πηγή και αν προέρχεται. Συνδυάζει έτσι την πληροφόρηση των ίδιων των εταιρειών για τεχνικά και ειδικά χαρακτηριστικά και φωτογραφικό υλικό. Μαζεύει, ταξινομεί, καταγράφει και προσφέρει στους χρήστες του τις απόψεις όλων των ελλήνων και ξένων καταξιωμένων reviewers που δοκιμάζουν προϊόντα τεχνολογίας. Εισάγει στη βάση του κάθε βαθμολογία που προέρχεται από αυτούς και δίνει συνδυαστικά αποτελέσματα και μέσους όρους, τόσο σε επιμέρους σημεία όσο και συνολικά.

Αντίστοιχα, δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες του να πουν τη δική τους γνώμη, να δώσουν τη δική τους βαθμολογία, αλλά και να ανοίξουν συζητήσεις με άλλους χρήστες γύρω από ένα προϊόν. Όλοι γίνονται μια μεγάλη ψηφιακή παρέα που η εμπειρία και η γνώση της είναι προς όφελος όλων.

Η εικόνα κάθε προϊόντος ολοκληρώνεται με την τελική βαθμολόγηση από το digi1.gr και την συνολική γνώμη που εκφράζεται με ένα απλό, σύντομο και περιεκτικό κείμενο. Κάτι σαν τη συμβουλή του «ειδικού» φίλου στην παρέα που τον ρωτάμε ποιο κινητό ή φορητό υπολογιστή να πάρουμε και αυτός έχει μια σύντομη και σίγουρη απάντηση. Μόνο που στην περίπτωση του digi1.gr η απάντηση είναι βγαλμένη μέσα από την εμπειρία χρόνων της ομάδας του, που αξιοποιεί και συνδυάζει όλες τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί, για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τίμιο και αντικειμενικό.